achtergrond

Jessica Collage

Opfris-manager

De drijvende kracht achter De Firma Fris is Jessica Walraven. 19 jaar ervaring in het marketingvak gecombineerd met een sterke drive om te verbinden met mensen.

Mijn passie voor het marketingvak is ontstaan door het werken met mooie merken als Dove, Rexona en Appelsientje. Tijdens dit werk kwam ik erachter dat succes vaak veroorzaakt wordt door te verbinden: verbinden met mijn collega's, als ook met externe organisaties voor bijv. specifieke samenwerkingsverbanden. Met De Firma Fris wil ik mijn kracht tot verbinden inzetten voor organisaties met een meer maatschappelijk belang. Mijn opdrachten voor Schoevers en Diergaarde Blijdorp zijn daar mooie voorbeelden van.

Naast mijn werk ben ik ook moeder van 2 prachtige kinderen, Kees en Kathelijn, en vriendin van Daan. We wonen met heel veel plezier in Den Haag. Ik hou van stedentrips, lezen, muziekfestivals (rock), andere culturen, tennis en lekker (Italiaans) eten.  

Momenteel ben ik ook sparringpartner voor Cultuurmarketing: een netwerkorganisatie voor vernieuwing, inspiratie en kennisdeling binnen cultuurmarketing. 


Verder ben ik er trots op dat ik voor de volgende merken heb gewerkt:

logo

Voor een compleet overzicht van mijn loopbaan, kijk op Linkedin.